Wij zijn ook geopend in corona-tijd!

Station Brandstof is een inspirerende en bijzondere plek voor jouw training, heisessie of workshop. Ook is het mogelijk om dit voormalige tankstation te huren voor een geheel verzorgde high tea, het geven van een coach-sessie, fotoshoot of rustige kantoordag. Doordeweeks te huur, maar ook in de avonden en weekenden. Neem contact met ons op voor meer info!

Geschiedenis

Station Brandstof is gevestigd in het Brabant Service Station, van oorsprong een tankstation en momenteel een monumentaal pand en vergaderlocatie. Dit is dé unieke locatie voor jouw bijeenkomst. Dit pand is zo uniek dat het in 2008 verplaatst is naar de huidige locatie. Station Brandstof is gebouwd in 1933 door architect Toon Meylink. Het pand heeft een karakteristieke architectuur en de inrichting is stijlvol en huiselijk. Een inspirerende en bijzondere plek waar je je fijn voelt. Lees hier meer over ons.

Geschiedenis van het Brabant Service Station

Hier lees je het artikel ‘een tocht langs historische tankstations’ wat tweemaal gepubliceerd is in het blad de Auto Week. Het artikel gaat over verschillende historische tankstations in Nederland en Station Brandstof is hier natuurlijk ook in te vinden.