Station Brandstof

Unieke vergaderlocatie

Ben je op zoek naar een inspirerende en unieke vergaderruimte?

Bij ons ben je aan het juiste adres voor jouw vergadering, training of workshop op een bijzondere plek! Ook is het mogelijk om dit voormalige tankstation te huren voor een high tea, familiedag, het geven van een coach-sessie, fotoshoot of kantoordag. Onze ruimtes kun je doordeweeks huren, maar ook in de avonden en weekenden. Neem contact met ons op voor meer info!

Geschiedenis

Vergaderlocatie Station Brandstof is gevestigd in het Brabant Service Station, van oorsprong een tankstation en momenteel een monumentaal pand met een bijzondere vergaderruimte. Dit is dé unieke locatie voor jouw bijeenkomst. Dit pand is zo uniek dat het in 2008 verplaatst is naar de huidige locatie. Station Brandstof is gebouwd in 1933 door architect Toon Meylink. Het pand heeft een karakteristieke architectuur en de inrichting is stijlvol en huiselijk. Een inspirerende en bijzondere vergaderlocatie waar je je fijn voelt. Lees hier meer over ons.

Geschiedenis van het Brabant Service Station

Hier lees je het artikel ‘een tocht langs historische tankstations’ wat tweemaal gepubliceerd is in het blad de Auto Week. Het artikel gaat over verschillende historische tankstations in Nederland en Station Brandstof is hier natuurlijk ook in te vinden.