Onze vergaderruimte is omringd door grote ramen waardoor er veel natuurlijk licht aanwezig is. Een geweldige en unieke plek voor bijvoorbeeld jouw cursus, presentatie, training of hei-sessie. Bij het huren van de vergaderruimte kun je gebruik maken van de gedeelde keuken en entree en bij lekker weer op het balkon of in de tuin zitten. Met prachtig uitzicht over het Bossche Broek. Momenteel hebben wij plek voor maximaal 7 personen op 1,5 meter plaatsnemen. 

De ruimte heeft een ingebouwde airco en luchtzuiveringssysteem waarmee te allen tijde een fijn werkklimaat gecreëerd kan worden. Daarnaast hebben wij een groot 50 inch tv-scherm + Polycom apparatuur, aangelegd door All4Control, voor het voeren van hoge kwaliteit videoconferenties en het presenteren van jouw powerpointpresentatie. Met dit systeem is Skype, Zoom of Teams gemakkelijk te koppelen en kun je jouw collega’s op groot scherm zien. Daarnaast heeft het systeem een geweldig geluid, ideaal voor het geven van powerpointpresentaties en het tonen van video’s. In deze tijd onmisbaar!

Prijzen

Per uur €75,- (minimaal 2 uur)
Avond €149,-

1-4 personen:
Dagdeel €199,-
Hele dag €299,-

5 personen of meer:
Dagdeel €250,-
Hele dag €375,-

NB: Deze ruimte is tijdens corona-tijd ook te huren voor een klein gezelschap zoals een 1-1 coaching vanaf €50,-.

Prijzen zijn inclusief gratis snelle wifi, groot tv-scherm met Polycom studio voor power-points en videoconferenties, flip-over en schrijfwaren.

Bij je reservering vragen wij een aanbetaling van 25%, het resterende bedrag betaal je binnen 14 dagen na je komst.
Prijzen voor een niet commercieel doeleinde zoals een vrijwilligersorganisatie kunnen via de mail opgevraagd worden.

Behoefte aan meer ruimte?

Het is mogelijk om een kantoorruimte of de basement bij de vergaderruimte te huren voor een meerprijs van €25,- per ruimte per dag. Dit is handig als je meerdere break-out rooms of het hele pand tot je beschikking wilt.

Alle genoemde prijzen voor verhuur zijn exclusief 21% btw.


Reviews

Wat een fantastische plek! Op 5 minuten fietsen vanaf centraal station kom je aan in deze heerlijke oase met een bijzondere geschiedenis. Een fijne plek met een onwijs warme gastvrouw Iris. Ik had een fijne ruime werkkamer voor mij alleen met uitzicht over de landerijen van Brabant. Alles is stijlvol en clean ingericht met oog voor detail en allemaal in de stijl van het voormalige pompstation (zelfs autodrop!). Een fijne plek dus om rustig te kunnen werken maar ook voor teambuilding of vergaderingen. Alles was coronaproof! Echt een aanrader om lekker te kunnen flexwerken, te vergaderen of om aan teambuilding te doen! Wat een top plek!
-Frank Horenberg-

Station Brandstof is een hele leuke, sfeervolle plek waar je terecht kan voor een eigen werkplek en een fijne vergaderruimte. Je loopt zo de Bossche Broek en bent tegelijkertijd ook op de fiets zo in de stad. Een erg leuke plek die gerund wordt door Iris die altijd enthousiast en gastvrij is!
-Marjolein Littooij-

Station Brandstof is een perfecte locatie om te werken. De ruimte is heel mooi maar ook rustgevend ingericht. Vanaf de werkplek heb je een mooi uitzicht over het Bossche Broek. De locatie is perfect, goed bereikbaar met de auto (parkeerplaats voor de deur) en in een mooie omgeving om in de pauze te gaan wandelen. Het gebouw is zowel van binnen als van buiten prachtig om te zien en je wordt zeer gastvrij ontvangen. Ik kan het dan ook alleen maar aanraden om hier eens te gaan werken!
-Suzanne van de Heijden-