De vergaderruimte is omringd door grote ramen waardoor er veel natuurlijk licht aanwezig is. Je kunt gebruik maken van de gedeelde keuken en entree en bij lekker weer op het balkon of in de tuin zitten, met prachtig uitzicht over het Bossche Broek. Momenteel kunnen hier maximaal 7 personen op 1,5 meter plaatsnemen. 

Prijzen
Per uur €75,- (minimaal 2 uur)
Dagdeel €250,-
Hele dag €375,-
Avond €149,-

De prijzen zijn inclusief gratis snelle wifi, beamer, flip-over, tv-scherm van 27,5 inch, schrijfwaren. Koffie en thee zijn inbegrepen.

Prijzen voor de huur in het weekend of een niet commercieel doeleinde kunnen via de mail opgevraagd worden.

Het is mogelijk om een kantoorruimte bij de vergaderruimte te huren voor een meerprijs van €25,- per ruimte.


Reviews

Wat een fantastische plek! Op 5 minuten fietsen vanaf centraal station kom je aan in deze heerlijke oase met een bijzondere geschiedenis. Een fijne plek met een onwijs warme gastvrouw Iris. Ik had een fijne ruime werkkamer voor mij alleen met uitzicht over de landerijen van Brabant. Alles is stijlvol en clean ingericht met oog voor detail en allemaal in de stijl van het voormalige pompstation (zelfs autodrop!). Een fijne plek dus om rustig te kunnen werken maar ook voor teambuilding of vergaderingen. Alles was coronaproof! Echt een aanrader om lekker te kunnen flexwerken, te vergaderen of om aan teambuilding te doen! Wat een top plek!
-Frank Horenberg-

Station Brandstof is een hele leuke, sfeervolle plek waar je terecht kan voor een eigen werkplek en een fijne vergaderruimte. Je loopt zo de Bossche Broek en bent tegelijkertijd ook op de fiets zo in de stad. Een erg leuke plek die gerund wordt door Iris die altijd enthousiast en gastvrij is!
-Marjolein Littooij-

Station Brandstof is een perfecte locatie om te werken. De ruimte is heel mooi maar ook rustgevend ingericht. Vanaf de werkplek heb je een mooi uitzicht over het Bossche Broek. De locatie is perfect, goed bereikbaar met de auto (parkeerplaats voor de deur) en in een mooie omgeving om in de pauze te gaan wandelen. Het gebouw is zowel van binnen als van buiten prachtig om te zien en je wordt zeer gastvrij ontvangen. Ik kan het dan ook alleen maar aanraden om hier eens te gaan werken!
-Suzanne van de Heijden-