Station Brandstof

Prijzen

Hieronder vind je de standaard prijzen van Station Brandstof per ruimte exclusief 21% btw. Het is ook mogelijk om het hele pand te huren, zie daarvoor de informatie bij ‘vergaderruimte’.

Mocht je een specifieke wens of vraag hebben die je niet kunt vinden op onze website neem contact met ons op dan kijken we naar de mogelijkheden. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om onze ruimte met regelmaat te huren en dan kijken we samen naar een passende prijs. Ook denken we graag mee als je een ruimte wilt huren voor een privéaangelegenheid of voor jouw vrijwilligersorganisatie.

Vergaderruimte

Dagdeel €275,- 
Gehele dag €399,-

Avond €250,- 
Extra uur €75,-

Met maximaal 3 personen:
Gehele dag €325,-

Bij een dagdeel geldt een ochtenddeel van 8.00 – 12.30 of middag van 13.00 – 18.00 uur en maximaal 4,5 uur gebruik van de ruimte.
Het avondtarief geldt van 18.30 – 22.00 uur.

Onze prijzen zijn exclusief arrangement. Bijtanken? Kijk hier.

Prijzen zijn inclusief gratis parkeren voor de deur, gratis snelle wifi, groot tv-scherm met Polycom studio voor power-points en videoconferenties, flip-over en schrijfwaren.

Extra ruimte bijhuren? Dit kan voor €49,- per ruimte. Voor maar €99,- extra heb je het hele pand tot jouw beschikking.

Voor een specifieke offerte voor onze vergaderruimte kun je ons een mail sturen via info@stationbrandstof.nl.

Meer weten over onze bijzondere vergaderruimte? Klik hier.

Kantoorruimte

Losse dag €49,- o.b.v. 1 persoon. Voor 2 personen zijn de kosten €75,-.
Bij structureel huren zijn de kosten €42,50 per keer. Dit gaat in de vorm van een 10-rittenkaart en kost €425,-. De kaart is 3 maanden geldig.

Prijzen zijn inclusief gratis parkeren voor de deur, snelle wifi, koffie & thee en schrijfwaren. Een flip-over is tegen een vergoeding van €7,50 per dag te reserveren.

Ben je benieuwd naar meer? Klik hier.

Basement

De basement kost €75,- per dag of €495,- voor een 10-rittenkaart met een geldigheid van 3 maanden.

Prijzen zijn inclusief gratis parkeren voor de deur, snelle wifi, koffie & thee en schrijfwaren. Een flip-over is tegen een vergoeding van €7,50 per dag te reserveren.

Nieuwsgierig geworden? Klik hier voor meer info.

Fotoshoot

Prijzen zijn afhankelijk van het doel. Voor een fotoshoot voor professioneel gebruik (binnen- of buiten o.b.v. 1 persoon) betaal je bijvoorbeeld €199,- voor een dagdeel.

Benieuwd naar meer voorbeelden? Kijk hier.