Station Brandstof

Fotoshoot

Jouw fotoshoot op een bijzondere plek

Station Brandstof is af te huren voor commerciële en privé doeleinden. Wil jij Station Brandstof huren voor een professionele fotoshoot, voor jouw website, het maken van jouw portfolio of reclamedoeleinden. Wanneer je ondernemer bent is dit de perfecte binnen- en buitenlocatie voor een geweldige fotoshoot of promofilm. Foto’s voor jouw website, een opname voor film of commercial, een sociale media of voor fashionshoot? Dit is de ideale en veelzijdige plek. De ruimte kan binnen en buiten gebruikt worden en bezit tal aan prachtige en bijzondere details. Zie hieronder voor een sfeerimpressie:

Reclame voor Veronica mei filmmaand opgenomen bij Station Brandstof

De prijs is afhankelijk van het doel en de duur van de fotoshoot. Neem contact met ons op voor een offerte.


Reviews

Toffe locatie om te shooten. En je wordt heel vriendelijk en gastvrij ontvangen.
-Ilona van Barschot-

Wat een toplocatie is dit! Een pareltje, met oog voor gezellige details. We zijn hartelijk ontvangen door Iris en hebben er een succesvolle photoshoot kunnen draaien. Blij met de resultaten. Zeker een aanrader als je een inspirerende werkplek of fotolocatie zoekt!
-Ellen van Doorn-

Heel vaak voorbij gereden en altijd benieuwd geweest hoe deze ruimte er van binnen uit zag. Nou, heel tof, met aan de achterkant uitzicht op het Bossche Broek. Hippe, frisse locatie – aanrader voor workshops of fotoshoots!
-Jolien van de Griendt-