Station Brandstof

Kantoorruimte

Station Brandstof is een sfeervolle en inspirerende plek, waar je ongestoord in je eigen kantoor kunt werken. Jouw eigen kantoorruimte om je volledig te kunnen concentreren, een ruimte om te coachen of jouw video’s op te nemen? Bij Station Brandstof kan het allemaal. En na een dag werken op deze bijzondere plek kom je weer bijgetankt thuis. Jouw kantoorruimte huren is inclusief gratis parkeren voor de deur, snelle wifi en lekkere koffie & thee. Check hier onze voorwaarden.

Jouw eigen kantoorruimte? KLIK HIER om jouw plek te reserveren!


Wij hebben 2 knusse kantoorruimtes met uitzicht over het Bossche Broek. In het pand zijn airco’s en een luchtzuiveringssysteem aanwezig voor een optimaal werkklimaat. De sfeervolle kantoren zijn ideaal voor een laptopdag, coaching of videocalls. In de kantoorruimtes kan op 1,5m overlegd worden met 2 personen voor bijvoorbeeld coaching. Je kunt gebruik maken van de gedeelde keuken en entree met wachtruimte. Geniet bij lekker weer op het balkon of in de tuin. Beiden met prachtig uitzicht op het Bossche Broek. 

Prijzen

Losse dag €49,- o.b.v. 1 persoon. Voor 2 personen betaal je €75,- per dag.
Bij structureel huren zijn de kosten €42,50 per keer. Dit gaat in de vorm van een 10-rittenkaart en deze kost €425,-. De kaart is 3 maanden geldig.

Meer weten? Hier vind je onze voorwaarden.

Alle genoemde prijzen voor verhuur zijn exclusief 21% btw.


Reviews

Station brandstof is een topplek om te werken! Het mooie uitzicht op de natuur en de smaakvolle inrichting zorgen voor een goed gevoel en daardoor een productieve dag. Kortom: een echte aanrader!
-Elles Ottens-

Een heerlijk plekje om even bij te komen. Uitermate gastvrij ontvangen, fijne stoel, goede WiFi, lekkere koffie, schitterende wandeling na de lunch. Fijn ongestoord aan het werk te kunnen gaan in je eigen oase.
-Sophie Sadek-

Een prachtige en rustige (werk)plek op een unieke en zeer toegankelijke locatie die je inspireert en waar je energie van krijgt door de sfeervolle en huiselijke inrichting, het uitzicht over de natuur en Den Bosch en de vele ramen. Dank aan de host voor de gezellige ontvangst daar onlangs.
-Charlotte Hoyng-