Bel met Paul via 06-24381604 of mail naar info@stationbrandstof.nl. Je kunt contact met ons opnemen voor meer informatie, een reservering of vrijblijvende kop koffie. Je kunt ook onderstaand contactformulier invullen en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Contactformulier

Contactformulier

Wat wil je doen?
Arrangement

Bezoek ons

Maak een afspraak via de mail of telefoon om onze ruimtes vrijblijvend te komen bekijken!

          

Wie zijn wij?

Iris Bolk
Enthousiast | meedenkend | analytisch | 30 jaar

Iris is eigenaar van Station Brandstof. Zij is een bourgondische Brabander en houdt van carnaval, sportfanaat en wandelt graag met oppashond Moos. Regelmatig is zij in Lissabon te vinden. Naast haar werkzaamheden voor Station Brandstof is zij assessmentpsycholoog en yoga-docent. Op haar website of LinkedIn kun je daar meer over lezen. ‘Ik hoop jou op deze bijzondere plek te mogen ontvangen, zodat jij ook inspiratie kan tanken en weer opgeladen thuiskomt’. 

Paul Bolk
Klantgericht | aanpakker | vrolijk | 61 jaar

Paul wandelt graag met teckel Twix, loopt regelmatig hard en is lid van de altijd gezellige basketbalclub Flesbek’98. Daarnaast brengt hij veel tijd door met zijn lieve vrouw Marian en twee dochters. Jarenlang heeft Paul zijn eigen fotografiezaak gerund, zie zijn website of LinkedIn. Foto’s maken doet hij nog steeds op aanvraag. Verder haalt hij zijn energie uit de bezigheden rondom Station Brandstof met dochter Iris. ‘Ik hoop jou snel te mogen ontvangen in dit karakteristieke en geweldige pand!’